Nikon Coolpix A – test photos

I got new Nikon Coolpix. I always wanted small camera with wide angle lens like this one. I have it one week and I am really happy. Body is really small, light and durable and pictures are really amazing. I can not believe they are from small camera like Coolpix A. If you are pro photographer and you need small camera for street photography, this is your choice.  Review with more sample photos soon. Now you can check some sample photos.

 
Vždy jsem si přál malý kompaktní fotoaparát s pevným širokým ohniskem a zhruba před týdnem se mi dostal do ruky nový Nikon Coolpix A. Od té doby ho mám u sebe pořád z fotek z něj jsem víc a víc nadšený. Tělo fotoaparátu je poměrně malé a lehké, jako většina kompaktů. Naopak  oproti většině z nich je navíc perfektní i mechanické provedení. Když si potom výsledné fotky prohlížím na počítači, nemůžu uvěřit, že jsou z kompaktu. Pokud jste profesionální fotograf (nebo se do fecení nebojíte investovat) a máte rádi dokumentární a streetovou fotografie, je tohle jasná volba. Příspěvek s podrobnějším testem brzy. Zatím pár testovacích fotografií.

1 Comment

  1. Dan Vojtěch o Coolpixu A – první dojmy z Los Angeles | Jsem NIKON Blog · 17.4.2013 Reply

    […] Na pracovní cestu do LA vyrazil Dan Vojtěch nejen s Nikonem D800E, ale také s novým profikompaktem Nikon Coolpix A. Jeho první dojmy jsou stručné a jasné – je to super. Cituji pouze jednu větu z krátkého hodnocení, kterým doplnil demosnímky na svém blogu. […]

Leave a Reply